Rädsla

Jag är en rätt harig person. Inte alltid, men ibland. Rädd för källare, rädd för fyrverkerier, rädd för folk, rädd för hästar (fast jag älskar dem), rädd för hundar större än min, rädd för mycket. Men det jag är mest rädd för är inte något av vad jag räknade upp. Min största rädsla är när jag inte känner igen mig själv, när personen i spegeln inte är jag och när tankarna i huvudet inte är mina egna. När jag gör saker jag aldrig någonsin skulle få för mig att göra, när jag säger saker som jag aldrig skulle låta slippa ur min mun. Hur stoppar man den där andra? Någon Harry Potter-besvärjelse kanske?

30STM

[VARNING]
 
Är du inte intresserad av bilder och gifs på ett fantastiskt band som varit mig troget i över 7 år, kan du blunda när du bläddrar förbi det här inlägget. Ni andra; se och njut.
Den tjugoandra februari i år möts vi på Fryshuset i vår huvudstad. Taggad till tusen.
 

Vår/sommar/höstdojjor

Dessa pjucks tänker jag trycka ner mina fötter i när snön tvingats bort av varmare grader och ett par solstrålar eller två. De bruna är köpta på H&M på gågatan i Triana, GC. De har desvärre avlidit. Dr Martensen däremot, gör att mina hälar avlider istället. Får gå in dem ordentligt i år.
 
Har numera även ett par skor i prima cowboyanda, även de köpta utomlands (närmare bestämt i San Sebastian, España) som endast fått vandra på La Rochelles mysiga gator i samband med husbilssemestern neråt Europa...
 
...vilket påminner mig om hur oerhört mycket jag har varit med om, vilka fantastiska platser jag har skådat och vilka fina minnen jag har från varenda en av dessa platser.
 
Man glömmer lätt livets ljuspunkter när annat tar över.
 
Om allt och inget, Om klädval, Om saker | | Kommentera |
Upp